Bliv medlem

Kom og vær med!

Hvis du vil være med til at drive en rigtig biograf, der er i en positiv udvikling, så er medlemskab af Snurretoppen noget for dig. Vi udvider hele tiden med nye medlemmer.

Vi er en blanding af filmnørder og folk der for hyggens skyld sikrer Stevns en levende biograf. Alle er ulønnede frivillige; og der er plads til flere! Vi brænder for biografen –  har det hyggeligt — og så er det gratis at gå i biografen.

Har du ideer til nye tiltag eller bare lyst til at være med, så kontakt os.
Så kan vi starte med at mødes over en kop kaffe i biografen. Måske har du ideer, der kræver, at vi nedsætter en ny arbejdsgruppe eller knytter dig til en eksisterende.

Medlemskabet er gratis men kræver lyst til at indgå i vagtplan NOGLE gange om måneden. Når man er på vagt er man 3 personer der bl.a. står for salg af billetter, ting fra kiosken, brygger den gratis kaffe og varetager løbende rengøringsopgaver.. Der er desuden flere arbejdslørdage hver år.

Biografen styres af medlemmerne. Vi er organiseret i en række udvalg der eksempelvis står for udvælgelse af kommende film, kioskdrift, udlejning af lokalerne, PR, salg af reklame og VIP-kort. Alle udvalg er åbne for nye medlemmer. Desuden er der mulighed for at være med som operatør og varetage byggetekniske opgaver.

Hvis du vil være aktiv, så har vi opgaverne og filmhyggeligt samvær.

Kurt Jacobsen,
Formand
20 69 00 48
kujac45@gmail.com

Comments are closed.