Elton John – fra Ceasars Palace

Spilletidspunkt: onsdag den 26. marts kl. 20.00
Varighed: ca. 2 timer
Pris: 150 kr.

Snurretoppen og CinemaLive har hermed fornøjelsen at tilbyde en oplevelse helt ud over det sædvanlige: En af verdens mest imødesete og spektakulære koncerter på biografens kæmpelærred.

Den verdenskendte sanger, komponist og performer, den legendariske ELTON JOHN fremfører sin kritikerroste ‘THE MILLION DOLLAR PIANO’ koncert fra The Colosseum i Caesars Palace, Las Vegas.

Showet ‘THE MILLION DOLLAR PIANO’, er nu på repertoire i Ceasars Palace, Vegas, og til hver forestilling modtager Elton John det store publikums stående klapsalver under fremførelserne af de mange superhits, der inkluderer alle Elton’s største hits fra hele hans forrygende karriere inkluderende ‘Rocket Man’, ‘Tiny Dancer’, ‘Saturday Night’s Alright for Fighting’, ‘I’m Still Standing’, ‘Goodbye Yellow Brick Road’, ‘Crocodile Rock’ og ‘Your Song’.

Som det naturlige midtpunkt i forestillingen er det navnkundige flygel, et instrumentalt vidunder udstyret med 68 LED videoskærme skabt af Yamaha. Det har taget næsten 4 år at bygge dette unikke instrument, der er som skræddersyet til at akompagnere Eltons mange verdenkendte hits mens de under showet bliver fremført for at begejstre de mange fans.

Det fantastiske og finurlige flygel vejer næsten 1,5 ton.

Til at skabe de perfekte rammer for den forrygende og overvældende oplevelse og samtidig bringe smuk udsmykning er det lykkedes at sammensætte et fabelagtige designer team, Mark Fisher og Patrick Woodroffe. Fisher (ikke mindst kendt for design i forbindelse med Pink Floyd’s “The Wall” samt for scenografien til åbnings- og afslutningsceremonien af De Olympiske Lege 2008 i Beijing) og Woodroffe har udviklet og designet såvel scenens som flyglets overvældende og elegante fremtræden.

Elton siger: “Aldrig har jeg haft et bedre show og en større oplevelse i Las Vegas. Jeg har set det som min udfordring at skabe det sublime show. Intet giver mig større glæde end at udvikle en forestilling, der begejstrer publikum og giver dem mere end de havde forventet og håbet. Det er min fornemmelse, at denne forestilling er den flotteste og bedste som Vegas kan præstere.”

This entry was posted in nye film, Opera and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.